FAQ

Jouw vraag. Ons antwoord.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik aan de toelatingseisen van de opleiding voldoe?

Op de webpagina van de opleiding en in de studiegids vind je welke toelatingseisen er gelden voor jouw opleiding. Twijfel je of je wordt toegelaten? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij kunnen je meteen vertellen of je aan de toelatingseisen voldoet of hoe je hieraan kunt voldoen.

Ik heb een vraag over de inhoud van het materiaal, waar kan ik terecht?

Inhoudelijke vragen over het lesmateriaal kun je het beste stellen aan de docent. Heb je een andere vraag? Stel dan je vraag via onze contactpagina. Je krijgt vervolgens zo snel mogelijk antwoord op je vragen.

Kan ik een module of de hele opleiding doorschuiven?

Vaak wel. Maar voor iedere situatie geldt weer een ander antwoord. Neem contact op met onze studieadviseurs voor een scherp advies.

Kan ik mijn inschrijving nog annuleren?

Dit hangt af van het moment. Neem contact op met onze studieadviseurs voor een accuraat advies.

Waarom kiezen werkgevers voor NiVE?

  • Financials die zijn afgestudeerd bij NiVE leveren een directe bijdrage aan een hoger bedrijfsresultaat en beperken de financiële risico’s.
  • Door onze praktische insteek brengen wij controllers niet alleen kennis bij, maar leren we ze vooral hoe je dat kunt toepassen en gebruiken in de eigen organisatie.
  • Wij leiden financials op die:
    • de bedrijfskundige omgeving van hun organisatie begrijpen.
    • de nieuwste technologische ontwikkelingen in de markt en binnen hun vakgebied weten in te zetten in het voordeel van de organisatie.
    • kunnen reflecteren op hun eigen handelen, een stevige professionele identiteit hebben, ethisch handelen, anderen meenemen in hun ideeën en overtuigingen om samen tot de best mogelijke prestaties te komen.

Vanaf wanneer kan ik STAP-budget aanvragen?

Kijk voor alle up-to-date informatie m.b.t. het STAP-budget op de speciale STAP-pagina.

Wie zijn de docenten die betrokken zijn bij NiVE?

Maak kennis met onze docenten op de speciale docenten pagina.