Informatiebijeenkomsten

Voor als je het (nog) niet zeker weet.

Voor iedereen die zich aan het oriënteren is op een opleiding, organiseren wij informatiebijeenkomsten of proeverijen. Deze vinden meerdere keren per jaar zowel online als klassikaal plaats. Iedere opleiding heeft een eigen informatiebijeenkomst waar je kosteloos aan kunt deelnemen.

Wil jij een goed beeld krijgen van onze opleidingen en van NiVE als opleidingsinstituut? Lees dan verder voor meer informatie, de data en om je aan te melden.

Informatiebijeenkomsten

1 maart

Test

Informatiebijeenkomst Cash Management (QCM)

Aanmelden

16 juni

Test

Informatiebijeenkomst HOFAM® Opleiding tot Qualified Controller (QC)

Aanmelden

Wat kun je verwachten?

Onze studieadviseur vertelt je meer over de inhoud van de opleiding, licht de NiVE manier van leren toe en geeft je meer informatie over allerlei praktische zaken. Daarnaast verzorgt een docent van de opleiding een gastcollege, zodat je alvast een indruk krijgt van de sfeer en het inhoudelijke niveau van de lessen. Ook is er uiteraard ruimte om al je vragen te stellen.

Voorbeeld programma

  • 19:00 uur – De opleiding in beeld
  • 19:45 uur – Pauze
  • 20:00 uur – Gastcollege
  • 20:45 uur – Ruimte voor vragen
  • 21:00 uur – Afsluiting

Meld je aan!

Wij organiseren de bijeenkomsten digitaal en dus eenvoudig vanuit huis te volgen, maar ook klassikaal als je potentiële medestudenten al wilt ontmoeten.

Heb je vooraf al vragen over een opleiding, studiekosten of wil je weten hoe je jouw studielast combineert met werk en privé? Plan dan een adviesgesprek in met onze studieadviseurs. Zij zijn bereikbaar op studieadvies@niveopleidingen.nl of op telefoonnummer 033-422 99 00.